nothin' could change what you mean to me.

Sitter uppe på mitt rum och lyssnar på deppiga balader. Släkten sitter nere och fikar, men jag känner inte för att göra dom sällskap. Ibland så måste man väl få ha en depp dag?
Har kollat klart på alla oc avsnitten nu, så jag vet inte vad jag ska göra. Kanse kolla på nån disney eller astrid lindgren film, dom får en ju alltid på bra humör. Ett försök i alla fall :)
höörsheej :*


<3


You were always there when I looked back.

Tjenna!
Vaknade i morse med JullanG på rummet. Vi stack tidigare från Anna's 18års fest igår för jag inte kände mig så bra, satt mest och hostade. Men vi fick i alla fall en trevlig kväll med massa bus :* Idag har jag mest bara legat i sängen och mått dåligt, har kollat på oc i timtal. Men det kan man aldrig få nog av! Vid 9 tiden åkte jag och Robin till Sandra, vi kollade på Hannah Montana the movie & Pocahontas. Jag tror bestämmt att jag ska gifta mig med en indian (Y) Det var en trevlig kväll med skratt&barbie's, men nu ska jag nog dra mig till sängen och fortsätta kolla på oc och hoppas att cphostan avtar.
höörsheej! :*


simply the best

everything that I've done seems so wrong.

hoj!
Är hemma nu efter två veckor på Rhodos, det var grymt!! Synd bara att jag blev sjuk och fick vakna upp på ett sjukhus på min 18-årsdag. Men orkar inte berätta allt nu, jag lägger upp bilder när jag får dom av Jenny :) Skolan har ju börjat nu också, sista året!! (Y) Idag var jag hemma från skolan med feber och cphosta, låg i sängen och kollade på OC hela dagen. och nu ska jag förtsätta med de, så jag förhoppningsvis orkar gå till skolan i morron.. tänkte lägga upp en bild, men hittar inte mobilsladden så de sket sig.
höörsheej! :*

ARLANDA!

heejsanhoppsan!
sitter just nu på arlanda med jenny. Vi ska checka in halv5 i morgon bitti, så det blir ingen sömn i natt hoppas bara jag kan somna på planet :) Vi kommer fram till Rhodos 11 svensk tid, fan va skönt det ska bli!! kommer hem på söndag kväll och börjar skolan på måndag, lite mindre skönt kanse..14 dagar i paradiset (Y)
så fyller jag 18 nu på lördag och darrebarre fyller två så grattis till oss!!! :D

höörsheej! :*


till slut är allting ändå bara aska.

tjenna!
idag har jag kekat middag tillsamans med akkagirl&ssandri, det blev pasta&skinksås och sallad. Blev jätte gott även fast inte sandra skötte sin del av matlagningen :) satt och fick höra lite av sandras gbg histora sen va klockan halv 8 och vi var tvungna att möta upp linnéa innan bion. Vi kollade på ' Sommar med Göran. Sjukt bra film! Mys på åkes, sen åkte vi hem. Kommer sakna mina galna vänner sjukt mycke dom kommande 2 veckorna!!
På tal om mina galna vänner så cyklade jag, akka och linnéa nästan 5 mil i måndags. I halsjön blev det nakenbad, kubb och mys! Vi klättrade till och med upp på skoltaket!!
Det var mycket treeevligt,  här kommer några bilder :)







bästa kvällen/natten på länge, inget slår er ska ni veta! <3

here's the life you wish to live.

tjennixen!
vaknade halv 4 idag, blev väldigt chockad när jag kollade på klockan. men det va väl i och för sig inte så konstigt eftersom att jag låg och kollade på 'patrik 1,5 till sju på morgonen. Halv sju mötte jag upp Linnéa Robin Julia Anna Jenny Isabelle vid kiosken, vi satt där och kekade glass. Väldigt trevligt eftersom jag inte träffat Julia och Anna på väldigt länge. Blev en liten cykel tur i det sköna sommarvädret, sen stack jag och linnéa hem till mig och kollade på film. Dryga och övertrötta som vi va vart det mycket skratt. Det är alltid lika najs att umgås med min päronpung :* och av den saken blir det mer utav i morron när vi far ut till fors på fest :) wihoo! Nu ska jag kolla klart på Ghost Whisperer!

höörsheej :*


min bästaste sötaste övertrötta dryga Linnéa!!


he was the cutest thing i had ever seen.

idag har jag vart i lekparken med min lilla kusin, sen vart det fika osv hos min moster.
är borta på pluttens 2års dag så jag måste köpa med nått extra fint till honom från Grekland :) nu orkar jag inte skriva mera, men ni får säkert höra nått mer från mig innan jag lägger mig.. filmen i går va i alla fall sjuuukt bra :D bara så ni vet!
höörsheej :*


mitt hjärta ,

RSS 2.0