jag ser ner på alla som ser ner på dig.

Det bidde inge festande idag, de spar vi tills på måndag. Istället blev det 'after work med mamma, pappa, min moster och kusin. det var sjukt god mat och mycket trevligt :) eftersom att jag inte hade planerat in nått annat gick jag in på coop på vägen hem, köpte med mig två filmer och lite gottgott :) har precis kollat klart på 'bröderna grimm, som var sjukt bra!! Nu tänkte jag slå på 'the heartbreakkid, hoppas på att den är lika bra :)
bilderna från filminspelningen kommer snart, ha de gött tills dess!
höörsheej :*


May my words walk you home safe and sound.

Kollade precis klart på 'ps. I love you, så nu är min kudde alldeles blöt. Men får väl offra mig och försöka sova ändå. Filmen va i allafall lätt en av dom bästa jag sett! och nu ska jag drömma om alla sexiga män som va med i den! Sov så gott :)
höörsheej :*


on our bodies we share the same scar.

jag verkligen älskar när regnet slår mot fönstret och man bara ligger i sängen och myser. Synd bara att vädret verkar hålla i sig tills i morron kväll, då jag far ut till fors och festar med mina kära. Men det finns inga dåliga väder, bara dåliga kläder. eller hur är de dom säger? Sicken tur att jag köpte på mig en hel del när jag va i Karlstad förra veckan :) 
ska nog dra ner och skära upp lite melon, krypa ner i sängen och slå på en film.
I morron åker sssandri till GBG, skapligt man kommer sakna den lilla tösen!!
och nu är det bara 10 dagar kvar tills jag&jenny åker till Rhodos :DD
höörsheej :*


jag saknar oss,

I'll learn the parts and play along if you let me.


jag verkligen älskar den här låten!

jag ramlar glada gatan fram.

Tjenixen!
Det är alltid lika roligt att umås med mina tjejor och Robin:* Idag va Thea med också (sandras syster dotter) sötaste ungen någonsin!! Vi kekade pizza, kollade på film, va nere på holmen osv. Vid 12 tiden lämnade vi Thea med hennes mor och drog ut på spökjakt igen. Jag förstår inte varför jag följer med på sånt där, jag blir alltid så rädd och vill bara åka hem. Men visst får man en sorts kick!? Frida släppte av oss på stan där våra cyklar stod och väntade, satt ett tag på en parkpänk och snackade med Akka. Snart kommer min debut!! Jag vet att min blogg är tråkig utan bilder, men jag är så lat och orkar inte koppla in mobilen i datan. Så istället väntar jag på bilder från mina kära vänner, det är därför bilderna tar sån tid. Så ni vet lirre.. Nu ska jag gå ner i köket och fixa mig en tallrik med fil och mammas hemmagjorda sylt :D
höörsheej :*

I was dancing the whole way home.

Åh va jag hatar myggor, varför finns dom små surrande helvetes djuren?! 
Kom nyss hem från en trevlig kväll hemma hos Sandras syster, vi kollade först på 'allsången och fy satan va timo va snygg idag, heeelt galen blev man ju när man kollade på honom! Kunde inte slita blicken från honom. Grr!! Jenny och jag tog en kort liten promenix med Mollsan efter det slog vi på en film, 'Baksmällan. Vilken toppen film!! Sen ville alla ha luft så vi gick till Karlberg, Robin och jag satt och gungade gungbräda i evigheter. Så hoppas på förbättrade benmuskler tills i morgon. (Y) Blev även lite fotboll på gågatan, och då när vi spelade så kom det en jätte läskig bil som kom och körde rakt emot oss.. Så var det två gamlinar som satt där i , det va faktiskt lite kul. Men sen skulle Akka hem och steka kycklingfilé så då skjutsade jag hem henne på min kära cykel. Men nu ska jag ner och göra en macka&kallobóy sen blir det troligen en film i min ensamhet.
Höörsheej :*


So please don't stay in touch.

Tjennaa!
idag har jag inte gjort nått alls, ganska tråkit faktiskt. Eftersom jag somnade efter 7 i morse, så vaknade jag väldigt sent så hela dagen har försvunnit. Men nu ska jag ta tag i denna tisdag! Ska klä på mig och keka soppa&pannkaka sen dra till ssssandri (Y)
höörsheej :*

Missa för gudsskull inte timo på allsång!!!

the only heart i broke was mine.

jag tror aldrig att jag varit så glad över att se får lilla avesta stad. Efter spökturen nu så kommer jag nog aldrig mer våga sätta min fot i en skog igen. Jag hatar mörker och skogar, det är en jävligt dålig kombination!! Nu vågar jag knappt blunda, känns som att det finns nått i mitt rum som verkligen inte borde vara det. Vet att jag inbillar mig, men det känns så jäkla obehagligt :( Hela eftermiddagen/kvällen har bestått av ett skräcktema, vi spelade in en "skräck"-film på kyrkogården som dock till slut blev som en komedi? haha kul var det i alla fall att spela in den! Sen blev det pizza i karlbergsparken och mys hos sssandri. Sen började helvetesresan i Robins supersköna saab! Har precis kommit hem, är trött som en jude. Men jag kommer aldrig kunna somna! Annika, Robin, Jenny och Linnéa snackade om att vi skulle keka frulle tillsammans i morron med tvek om jag kommer orka gå upp?  vi tog typ 1000 bilder idag, men just nu har jag typ ett kort på Brunettberra och ett på TantRobin.Ni kommer förstå när bilderna kommer upp, som troligen blir i morron :) Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på nått som får mig på andra tankar, glada&orädda tankar!!
höörsheej :*


som sagt, 6 månader! Grattis min prinsessa :*

jag är hellre blind än ser mitt liv utan dig.

Goddagens!
Sitter vid datan och lyssnar på 'parken, skapligt väldigt bra tycker jag.
Ska snart äta fiskbullar och sen dra vidare till jenny, och vi ska tydligen spela in en film? Det är säkert linnéas påhitt :) tidigare idag va jag på stan och fixade ett nytt armband till min klocka, så nu kan jag använda den igen! :D  tog en sväng till mormor också och träffade små kusinerna som dock inte är så små längre, Leila är ett halv år idag. Tiden går så sjukt fort.. Nu låter jag som en tant. Men det börjar jag bli också tror jag, jag blir ju trotts allt 18 om drygt tre veckor :o heeeelt gaaalet! nej nu ska jag gå och njuta av min ungdom.
höörsheej :*


I fell in love on the seaside.

Hoj!
Har precis lagt in Sunne bilderna på datan så lägger upp några i bloggen som jag sa,
har dock inte så många för kameran låg mest i fönstret bredvid sängen .









sötaste Elricplutten <3
bättre avslut på sunne bilderna kan man ju inte få!!!
kommer säkert upp nått mer inlägg innan jag somnar, har så tråkit..
höörsheej! :*

ack, Värmeland du sköna.

Tjaaa!
Nu är jag hemma igen, vi åkte hem några dagar tidigare än tänkt för Oscar skulle på nån fest. Men vi fick i alla fall några trevliga dagar i bästa Sunne. På måndagen när vi kom så åkte vi till södraviken och gjorde kolbullar som varje år, alltid lika gott! Fick träffa min älskade Torsten också, min blivande make. Vi hade inte sån tur med vädret men nån dag var det sol i alla fall, så då var vi och badade vid Kolsnäs, va på Rottneros, spelade tennis osv :) När det regnade var vi i Karlstad och spenderade våra pengar. Men vi hann även spela en hel del sällskapsspel och bara umgås med den bästa släkten som finns!! 

nu ska jag kila, slänger nog upp några bilder ikväll.
höörsheej :*


you'll come back to me for a little love that's true.

jag har varit riktigt usel på att uppdatera, men jag har varit så upptagen hela veckan. va på harry potter i onsdags med linnéa, den va helt okej men nu längtar jag som en took till nästa film! I torsdags var jag, mamma, mina mostrar och kusiner ute och cyklade runt typ hela komunen, vilket slutade hos mormor med fika osv. Sen var det dags för fredag igen, vilket betydde sista dagen på jobbet! wihoo!! Senare var det dags för fest, som var helt okej enligt mig. men kunde ha tagit det lite lugnt med alkholen, för det fick jag verkligen lida av på lördag morron.. Men det blir lite fiske i jennys suga med trevligt folk :) idag har jag bara sovit och varit på kalas och blivit nerspydd igen! det känns som om det är det enda jag skriver i min blogg, att jag blitt nerspydd av min älskade lilla Lelia. Menmen, tur att det finns tvättmaskiner och en snäll mamma :*  men nu ska jag packa lite mer tror jag, vi åker ju till värmland i morron och stannar ungefär en vecka(Y) ha det så bra här hemma.
höörsheej :*


ge mig nått som tar mig någonstans.

kom precis hem från hedemora, åkte till donken med syrran efter att hon slutat jobba. Så nu mår jag faktiskt lite illa, men jag får skylla mig själv.. Idag på jobbet stammade jag träd, så nu gör min högerarm ganska väldigt ont. Fick också veta att vi bara ska jobba 2veckor, det blir mycket mindre pengar men då slipper jag i alla fall åka tåg själv till värmland (Y) Åker dit på måndag, jag längtar som en took!! Men jag längtar också till onsdag då det blir Harry Potter med min päronpung sen till festen i helgen! :D  men nu ska jag lägga mig i sängen och slå på en film så jag kan somna nångång!
höörsheej :*


det är vi som håller ställningarna på församlingsgården (Y)

om du lämnade mig nu.

idag har jag städat mitt rum och kekat pizza igen. 
jag har typ alltid skit tråkit på söndagar, sämsta dagen på hela veckan!
nu ska jag lägga mig i soffan och kolla på film, blir nog sagan om ringen :)
jobb i morgon, bio på onsdag (Y)
hööörsheej :*


jag älskar dig! <3

men bara om min älskade väntar.

regn regn regn... när kommer solen fram egentligen?
kom precis in från regnrusket, har vart hos julia och kollat på film med henne och linnéa. Det blev en hel del filmer och massa kass musik på vh1, men linnéa kunde dock alla låtar och gjorde sina "vackra" dansrörelser till (Y) men det var mycket treevligt!!
Gårdagen var toppen! fick jobba inne halva dagen, sen bjöds det på smörgåstårta. Vid sju tiden blev det pizza med Ida och Josefin, vilket senare ledde till film hos mig. Robin kom förbi en sväng sen drog han och jag ner på stan och träffade lite skönt folk :) men nu ska jag nog dra mig till sängen, ska försöka gå upp ganska tidigt imorron så jag vänder tillbaka dygnet.  hööörsheeej :*

  
lite smått söta sådär<3


I was out of options with nowhere left to go.

ligger nere i källaren och lyssnar på 'moneybrother som är så otroligt snygg så jag tror jag dör! Ska snart lägga mig och sova, klockan ringer ju som vanligt klockan 6, men bara en dag kvar sen helg!! Skaaapligt skönt det ska bli! ska bara ta det lugnt och njuuta, om det inte blir en liten fest :) men det återstår att se! Jag har fått riktiga muskler efter jobbet för den som ville veta :o som ni märker har jag inte dirr nått att skriva om, så slutar väl nu.
höörsheej! :*


 


I try not to think about the pain I feel inside.

du har funnits i hela mitt liv, du va bara några månader äldre än mig.
och nu är du bara borta, jag kan inte förstå det!  det kommer kännas så tomt och konstigt när vi är hos mormor&hasse och du inte finns där. Ingen katt som kommer upp i soffan och gosar. man kommer aldirg höra darius härma dina kattljud, man kommer aldrig ge dig mat, aldrig borsta dig, men du ska veta att du alltid, alltid kommer finnas i mitt hjärta!!
du är katten i mitt liv, Sov gott världens bästa Musse <3


you were never aware of what was around you.

ligger och kollar på Michael Jackson's minnesstund, satan va fina tal alla håller man gråter ju floder. Så tragiskt alltihopa. uschdå!

andra jobbdagen är i alla fall avklarad, fick jobba ute i spöregn nästan hela dagen. men idag var det faktiskt riktigt kul, men frisk blir jag inte än på ett tag. men jag har inte gjort så mycket annat, man blir så sjukt trött efter jobbet. jag somnade på soffan på dirren när jag kom hem, sen har jag bara legat och kollar på tv. nu ska jag kolla klart på minnesstunden sen blir det en varmdusch. efter det måste det nog bli sängen eftersom att klockan ringer 6.00 (Y)
höörsheej! :*

  Dr Spraut
på p&l!


we made love behind old fears.

första dagen avklarad! tillbringade dagen på församlingsgården tillsammans med Jenny och Frida där vi fick rensa osv. vilket var helt okej, men man kände sig inte direkt sexig i kläderna man fick.. haha! efter jobbet åkte vi och köpte en ny cykel till mig, inte för jag egentligen behövde en med far var envis. Nu ligger jag nere i källaren och äter massa mediciner, hoppas jag blir friskt tills imorron. Nu ska jag kolla klart på cm sen blir det prison break :D
höörsheej  :*

she's tired of problems that you caused her mind.

jag har knappt rört mig ur sängen idag, jag bara hostar hela tiden (som skorpan). Kul att jag kommer vara pigg och glad första dagen på jobbet (Y) menmen finns ju inte så värst mycket att göra åt saken, har fått darius hosmedisin så hoppas verkligen att det hjälper. Nu ska jag hoppa in i duschen sen slå på en film :) börjar halv 7 i morron så får inte vara uppe för länge, hm det kommer bli svårt. höörsheeej! :*


känslorna faller fritt på midnattsgatorna.

det är dagar som denna jag gillar, umgås med sjukt sköna människor och skratta hejvilt.
nog för att sandra, adam och putte va lite små dryga när dom bara kunde skämta om en sak... men man börjar vänja sig nu! dagen har i alla fall bestott av fiske på holmen, pizza&mys hos jenny och ett hejdundrande åskväder :o kom nyss hem från jenny, så ska borsta gaddarna och kolla lite på 'oth var det tänkt. om jag inte somnar vill säga..
höörsheej! :*


you passed it to someone new.

klockan är snart fem och jag kan inte sova.
jag är bara så ledsen och besviken på allt som händer nu.
jag vill bara försvinna härifrån, jag pallar inte med avesta längre.
när jag tänker efter orkar jag inte med nånting, jag orkar inte ens sova.
men det måste jag väl göra ändå, ska upp till fagersta i morron sen blir det mys hos jenny :*
godnatt eller godmorron, ta det hur ni vill. höörsheej!


oh la la jag vill ha dig!

sitter på altanen och spelar 'Ulf Lundell på högsta volym, grannarna kanse inte blir glada men det skiter jag i! Jag är sjuk så jag får göra vad jag vill. Mamma, pappa och mina kusiner åkte nyss till utsund men jag orkade inte följa med, skönare att ha huset för sig själv och bara vara :)  nu ska jag hämta en isglass och lägga mig på stutsmattan (Y)
ikväll blir det bio, ich like det!!
höörsheej! :*




we can do it all night long.

tjabbatjennahallå!
ligger uppe i mitt lök rum, har precis gråtit floder till armageddon. Ska snart ner och lägga mig i källaren och slå på en film så man blir lite glad :) idag har jag inte gjort så mycket annat än att vart uppe hos mormor med mina super söta kusiner. Dock fick jag ett stort sår på kinden och spya på tröjan (igen). dom är ju som dom är, och glad är jag för det :*

nej nu måste jag gå ner innan jag flyter bort, hörs kanse senareee!



någon dag kanske jag kör över dig här utanför.

jag blir så ledsen och besviken
du lovade mig, du svor på det!
ändå får jag veta..


jag orkar inte tänka mera nu,
nu ska jag slå på ' tjenare kungen och låtsas som om inget har hänt!
skiver mer i morron om jag orkar.


RSS 2.0