Alla hjältar sänker huvet nån gång.

Nu är julen över och jag är lycklig.
Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på film ,
höörsheej :*


I just want you closer, Is that alright?

gårdagen blev inte alls som planerad, satt hemma hela dagen med familjen men det var mysigt! Det blev Sala idag istället, skulle handla massa julklappar fast det blev mest saker till mig.. ett par converse, en mössa och massa små plock. Köpte dock en sak till Pappi (Y) sen blev det kalas, nu är jag trött och mätt så jag antar att det är dags att sova! nej juste det kan jag ju inte, för jag måste skriva klart ppp:en om socialdemokraternas miljöpolitik... adjö mitt liv!

Miljoner mil och vägar men jag är inte hemma än.

åh vad jag för liv? sitter hemma en fredagkväll och pluggar.. Sus gick hem för ett bra tag sen, och sen dess har jag setat här och inte gjort ett piss.. men i morgon ska jag i alla fall göra nått, först till Sala sen mys min bästa ssandrii! nej nu ska jag ta tag i mitt liv,  det blir sängen och sagan om ringen!

höörsheej :*


HEHE


jag skulle bli något i stan över en natt.

jag har inte köpt en enda julklapp, jag har ingen bra idé till nån klapp heller. Jag tycker vi kan skippa julafton och gå direkt till juldagen och nyår HEHE. va på stan idag en sväng, la undan en ny ipod till mig som jag ska få av morfar , de gillas!! nu ligger jag ensam i sängen och har ingen aning om vad jag ska göra, blir väl att städa rummet igen eller nått..
höörsheej :*


sälen08,  snart dags för vemdalen2010.. :D


The night will never end, it'll stay forever.


ge mig sommar NU!

du kan bli en stjärna som dom aldrig kan ta ner.

punka på cyklen, och skrubb sår på hela kroppen.. vilken toppen dag jag har haft! Nu ska jag nog somna till Håkan dvd'n för tusende gången, för det kan ju vara det bästa som finns :) höörsheej :*


One man come in the name of love.



mitt sötaste lilla charmtroll ,

Hurricane Gilbert.


tänkte bara bjuda på världens vackraste bild ,


Hard Luck Woman

åh nu är min mage typ över full av vegas kebabtallrik, det känns som om mitt midjemått ökat med 47cm. Mormor kommer snart hit också, då ökar det väl några cm till.. men det är lätt värt nu när jag har min älskade systeryster hemma i byn igen :D vi lyssnar på ulf lundell och har "köks-lan" nu, det gillas!
höörsheej :*


Oho för ditt hjärta i din älskades händer.


efter en heldag i stockholm ska jag nu lägga mig
och skeda med min pojkvän Matthew ,
höörsheej :*

Stockholm blir aldrig vår stad..


I can see a better time, when all our dreams come true.


RSS 2.0