jag kan stå, gå eller krypa härifrån.


ibland är jag så här fin, men det händer inte så värst ofta!
nu ska jag plugga lite biologi, sen sova för i morron bitti blire Donken till frukost :D
h3h3, nu tackar jag och Harald för idag..
höörsheej:*

you make me think that I could fly if I tried.

HOJ!
jag älskar mina deppepp låtar, just nu sitter jag bara och njuter! Ska snart kila iväg på innebandy match, sen blir det nog en sväng till vallen och kollar på lite fotboll. Elinda ska ju göra en liten comebaaack :D nej nu ska jag depppeppa vidare till sängen och bädda den lite vackert.
Höörsheej :*


one night to be confused.

jag gick och la mig med fönstret öppet, jag vaknade av att det kom massa snö i ansiktet på mig.. Hur länge sov jag egentligen? Idag har jag inte gjort nånting alls, bara kollat på massa filmer och serier. I morron bär det av mot Stockholm och KTH (Y) och den här utflykten ska jag inte missa! Nu ska jag lyssa på mina depppepp låtar och mysa med min Harald , fast först måste jag vattna mina blommor dom ser jätte fula ut..

höörsheej :*


honom skulle man ha!


I'm close behind.

gårdaaagen var topppen, men idag har jag inte gjort så värst mycket. varit ute och gott med mina småplutt kusiner och fikat osv. en lugn och skön lördag (Y) men nu ska jag vara duktig och städa lite, på en lördagkväll.........
höörsheej :*


if you want I'll try to love again.


spanar på biljetter till Timo's konserter, jag måste bara se honom igen! GRR,
eftersom att jag inte har rört mig ur sängen på två hela dagar, kanske det är dags för en dusch? jag hinner nog precis lagom till CM, underbart!
höörsheej :*


cruel town.

ligger i min säng med Harald och en kall cola, ska snart sova för klockan ringer sjuukt tidigt i morron. Måste gå hemmifrån 7.. Uppsala here we come. nej nu ska jag borsta gaddarna och mysa med min älsklings elefant.
Höörsheej :*


I don't want to be anything other than me.

Ibland får jag jätte bra idér, men när jag ska säga dom högt är dom inte lika smarta längre.. Jag undrar varför? HEHE . Historia är inte min starka sida, så jag tror jag lägger mig nu och tar tag i den där skiten i morron. Nu ska jag kolla på scrubs i väntan på CM, det kan man verkligen aldrig få nog av! Ska nog äta nån godis somman gråter av också.. Bajs Carro som ska till Indien i 4 jävla piss månader.. nej nu ska jag vara glad, för i morron kommer Partybrallan fram igen efter 2 år i garderoben! (Y)
Höörsheej! :*

jag gör vad som helst för att få ditt liv att verka bättre.


du räddar mig alltid , Håkan Hellström <3


alla som älskat dig har hatat mig av rädsla.

mitt lov har varit topppppen. Kent var bra. Mina vänner var bäst.
nu ligger jag i sängen och kollar på Waaallander, Ola är snygg. Jag ska vara vaken till 2:40 i natt, för jag missade CM när jag fixade min gggarderob.. Matthew, jaaatack. Åh vilket kul inlägg det blev. HE HE , men kolla bilden den är rolig,och liiiite fin.
Höörsheej :*

When I'm lost in your eyes I see the way for me.











 
<3 ,
jag ska bättra mig.




RSS 2.0