När tiden är rätt ska jag plocka upp dig och ta dig långt härifrån.

jag saknar mina vänner, mina goa, störda, underbara vänner.

Människor ramlar hårt, precis som du och jag.

Ska snart kila iväg och träna, har inte tränat på fleera dagar nu. Men vad gör det om hundra år? Har varit på stan med Akka idag igen, köpte en ring och en ny foundation. Efter det har jag degat i soffan och kollat på OC, underbart. Nej nu ska jag byta om och ladda lite.
höörsheej:*

Vem bryr sig om hur dagarna går, de vandrar som dom vill.

k ä r l e k

Vi kunde ha den bästa tiden i våra liv, men jag tror inte att vi lever så länge till.

Gårdagens bravader var awesome. Hade mycket trevligt hos Julia med paj och alkohol, krogen visade sig faktiskt också bli en hitt. Det tackar vi för! Idag har man mått som man förtjänar, bara tagit det lugnt med Annika. Kom nyss hem från Julia där vi sa farväl, usch hatar verkligen sånt. Men snart kommer hon hem igen, det gör alla mina fina vänner när jag tänker efter! :) Nu ska jag ta min kalla cola och lägga mig i sängen och kolla på Svensson Svensson (Y) I morgon är en ny dag.
höörsheej :*
jag och julia, Stockholm 2008.

I don't wanna miss a thing.

kom nyss hem från stan, Akka hade några ärenden så jag var vänlig nog att följa med. Inte alls mig emot för på synsam byggde jag världens finaste slott! Om Elinda visste vad jag lyssnade på just nu, skulle hon bli så stolt över mig, det skulle nog rinna ner en tår eller två också. Nej nog om detta, funderar på att ta en liten promenad innan kvällen bravader. Ja så får det bli!!
höörsheej :*
finaste slottet någonsin, finns till och med dörr och fönster på baksidan.
jag ska inte ljuga.. jag är stolt över mig själv!

Memories that remain.

sommar kvällar med det bästa sällskapet, ge mig nu.

det verkar som kärleken är till för några få.

ojojoj, min mage har aldrig varit så mätt inte ens på julafton. Langos, fika och sen Thai på det.. inte bra matilda! Gick till mina kusiner idag igen, mina små guldkorn. Det är så sjukt roligt att prata med Leila för nu börjar man fatta vad hon säger, gulligaste språket någonsin. Ibland undrar jag vad jag skulle göra utan dom, men det vill jag inte ens veta. Ikväll har jag bara haft det mysigt med moris, pappi är på nått möte någonstans så vi har vart ensama. Kollat på 'på spåret och sen Criminal Minds, GILLA! Nu ska jag snart lägga mig, är gaaalet trött.
höörsheej :*

Lilla Lady.

igår fyllde min lilla lady hela två år.
världens bästa prinsessa <3

but don't look back in anger I heard you say.

Tjollahopp!
Har inte uppdaterat här på ett tag kom jag på, fy mig! Åkte iallafall till huvudstaden och träffade Annika i onsdags. Shoppade och bara tog det lugnt, riktigt mysigt! Hittade allt jag hade tänkt + lite till så klart, precis som vanligt. Får leva som en luffare resten av månaden men det var det värt. Vi såg ju till och med Gudrun Schyman haha, hade hellre sett Bill men det får väl bli nästa gång!!
höörsheej :*

Hon kunde va någon annan, någon bättre om hon slöt ögonen.

Håkan Hellström, den mannen man jag verkligen inte få nog av. BÄSTA. Ville bara tala om det engång till. Idag har jag gymmat och chillat på stan med mina kusiner, söta och dryga. Förstår inte hur dom kan tycka att det är så kul att åka rulltrappa? Ska kolla på lite vänner avsnitt nu, sen kolla på Guldbaggen. Ska försöka lägga mig i tid ikväll, men jag vet redan hur det kommer gå..
höörsheej :*

Jag gör himlen vacker om kvällen, för jag gör den alldeles skär.

Ibland måste man göra saker som man inte vågar,
annars är man ingen människa utan bara en liten lort.

jag var tvungen att förändra nånting du hade just lämnat mig.

sovsällskap, det gillar jag. Inatt får jag dock klara mig utan Elinda och Rejhan, men jag har ju min trogna vän Harald. Hade jätte super kul igår. Trevligt sällskap och trevliga alkoholhaltiga drycker (Y). Trött och sliten som jag var idag, åkte jag ändå upp till mormor och umgicks med mina underbara små människor. Kollade på Saltkråkan och Madicken och gosade. Underbart! Nu ska jag strax sova, eller ska försöka orka med en film.
höörsheej :*

Som löv i november ... så måste du falla.

Tjenixen.
Idag ska jag lägga min i tid för imorgon ska jag upp och ta en promenad i det fina vädret. Så nu väntar jag bara på att Criminal Minds ska börja så jag kan få dregla lite innan jag ska sova. Har varit på Core och Step Up idag, så min kropp är helt död. Jag var på stan idag också, köpte 2st H:n till mitt armband och lite fina sommarkläder, så nu är sommaren varmt välkommen!! Akkagirl kom och hälsade på mig också, GILLLLLA!!
Blev grymt sugen på varmoboy nu så det ska jag fixa. HIHI bra dag idag.
höörsheej:*

Vad jag bryr mig om är att du kallar på mig även om jag inte kommer tillbaks till dig.

Dags att runda av denna dag? Ja. Dagen får avslutas med lite Criminal minds, det gör mig lycklig. Idag har jag hämtat ett paket från HM , så nu har jag lite nytt i garderoben. Tränat har jag såklart också gjort, bodypump idag. HEHE sakta med säkert blir jag redo inför beachen 2011 (Y). SysterYster kom hem idag också, dock stannar hon bara tills på lördag men, värt att nämna ändå. Haft besök av mormor och Hasse också, det gillar jag alltid! Nu ska jag göra mig redo för sängen..
höörsheej :*

My whole life waiting for the right time.

Tiden går galet fort! Ser det på mina kusiner. Darius fyller snart 4, känns som att det var igår han föddes.. Fyra år har flugit förbi, sjukt. När jag skulle sova igår låg jag och tänkte på vad fan jag har gjort på dessa fyra år, ingenting. Först fick jag sjukt mycket ångest, men nu när jag sitter vid datan och kollar igenom alla bilder jag har så känner jag mig bara lycklig. Satan va mycket kul jag har gjort med min familj och mina underbara vänner. Mitt liv är fantastiskt, aldrig mer ångest!!
superfour <3

Jag är så glad för du är hos mig, du fångar mig med varje lek.

känns som igår.

I stand here taking every breath with you.

Tjollahopp!
Sandrasällis åkte nyss hem, jag slingade hennes hår så nu är hon blond igen. Jag ska äta upp min superduper goda skinkmacka, borsta gaddarna och sen lägga mig. Sova kan ju vara det underbaraste som finns, synd att man inte märker nått av det bara.. HIHI
höörsheej :*

Stark som våren nu när den blommar.

ÅH nu önskar jag att jag var miljonär, det gör jag i och för sig alltid men speciellt NU. Gaaah, jag måste åka till Stockholm snart och handla upp dom få ören jag har. MUMS på Weekday och Monki, ta mig dit nu. Någon?

Du är snart där.

nu vill jag ha sommar, sol och Håkan Hellström.

My soul has known a better life than this.

ligger i sängen och kollar på handboll nu, kan inte direkt påstå att jag förstår nånting men det är väl lite charmigt. Gymmade i morse med sandri sen tog jag en promenad med Rejhan sen har jag nog inte gjort så mycket mera. När jag har tröttnat på handbollen ska jag kolla på Tsatsiki vänner för alltid, åh älskart.
höörsheej :*

Om jag kunde gömma mig under vingen på gråsparven när hon sjunger.

Jag är sjuuukt sugen på att se Tsatsiki, Morsan och Polisen så det ska jag göra nu. Idag har jag varit på en arbetsintervju, lekt med mina små kusiner, tränat och kollat på solsidan hos mormor, dags att lägga sig i sängen nu? JAPP.
Höörsheej :*

Hon hade drömmar om status och flärd.

Dags att sova nu känner jag, kommer sova som en stock. Annika åkte nyss hem, hon har värmt upp sängen åt mig lite. Idag fick jag veta att min vän Annika Jönsson knappt har sett några filmer, det gör lite ont i hjärtat faktiskt men det ska vi lösa! Men inte idag, för nu ska jag lägga mig i min underbart sköna säng och mysa med min Harald :) Hade iallafall jätte trevligt hos Julia med mina fina störda flickor!
Höörsheej :*
väldigt gammal men dock otroligt charmig bild

I will go out tonight, don't wanna waste my time.

Gick till gymmet i morse med linnéa sen vidare till badhuset med mina kusiner. Är helt slut i både kropp och själ men ska ner och äta lite fruksallad med min fina släkt sen vidare på lite mys hos jullangullan.
höörsheej :*

Tale as old as time.


ju mer du läser desto mindre vill du veta.

Klockan nio i morse kom mitt kära rådjur annika på besök för fixa sin ipod. Mysig morgonpromenad med världens bästa Håkan Hellström i örona och sen lite senare vidare till gymmet. Nu ska jag klä på mig för snart kommer lisafisa hit, vi ska mysa och bowla!
höörsheej :*

Våra brister gör oss till människor.

Dagen har varit lång, mycket längre än vanligt. Har shoppat, solat, tränat, lagat mat, hjälp till att måla och städat bort julen på mitt rum. Är halvt död just nu, så ska borsta gaddarna och lägga mig i sängen och kolla på Criminal Minds. Upp tidigt i morgon och sticka till gymmet, sen mys med lisafisa. (Y)
höörsheej :*

If every word I said Could make you laugh, I'd talk forever.


Jag behöver hela mig, så jag kan ge dig hela mig.

Tog lååång sovmorgon och käkade en mumsig frukost. Nu börjar dagen på riktigt! Mot åsbo med mina underbara kusiner, moster och mormor. Hoppas att vi överlever!
höörsheej :*

I looked up to you but you thought I would look the other way.

Idag har jag haft en gaaalet bra dag. wiho. Kollade på handboll med Elinda, Patrik, Lisa och Amanda. Avesta vann såklart. Pizza på vega gjorde inte direkt dagen sämre! Efter det blev det filmmys hos Rejhan, en av dagens höjdpunkter var iallafall när jag fick träffa min älskade vän Vincent igen!!! Som sagt svårslagen dag. Nu ska jag precis som vanligt slå mig ner i soffan och kolla på Huset fullt, jag gillart.

min finfina vän.

Vill inte leva med tungan hängades utanför och tycka synd om mig själv.

Det blir inte alltid som man tänkt sig, det är idag ett bevis på. Nu ska jag krypa ner i soffan och kolla klart på fjärde säsongen av huset fullt sen kommer mormor och hasse hit på filmmys. Denna fredag blir nog inte så pjåkig iallafall :)
höörheej :*

genomskinlig grå blir jag utan era andetag.


jag ser himmel och moln och vänner som går bredvid mig.

Gårdagen var awesome, fest med mina finaste vänner och lek med mina underbara kusiner. Dock inte i den ordningen sån tur är. Idag tog jag det bara lugnt, Annika och Sandra kom hit en sväng och tog det lugnt med mig. Sen drog jag iväg på 12års kalas och träffade släkten, och nu sitter jag på mitt rum och funderar över livet. och just nu är mitt liv ett glas med kalloboy. (Y) nu blire mys med tven och huset fullt.
höörsheej :*

en lovsång till Stockholm i natten från skärgårdens vikar och sund.

får rysningar varje gång, världens bästa!

I see your true colors and that's why I love you.

Ligger i soffan och kollar på criminal minds, har sett avsnittet hundra gånger men det går helt enkelt inte att få nog av det. Är ganska slut i huvudet efter en massa monopol-spelande med min släkt, men jag vann iallafall så det var det värt. Nu ska jag fortsätta dregla och sen försöka sova så jag kommer upp i någorlunda tid i morgon, för då har jag masssor att göra.
höörsheej :*

Going Out Tonight.

(Y)

No more champagne and the fireworks are through.

Stockholm, Nacka, Östermalm, Hägersten, Champagne, Cornelis, Resturang, bästa vänner.
hade visst inte så många bilder, inte så många jag kan visa för världen iallafall.
som sagt, hade en awesome helg i huvustaden. PUSSPUSS
höörsheej :*

Jag försökte dränka mina sorger, men dom jävlarna kunde simma.

Haft en toppen helg i Stockholm med mina fina vänner, blev en super lyckad nyårsafton!! Mer om det och bilder kommer när jag kollat klart på Tusenbröder, bara filmen kvar nu.
höörsheej:*

RSS 2.0