Vi sov under stjärnhimlen, tills solen väckte oss.


sjuk igen. tog mig dock en liten promenad i solskenet tillsammans med Plura.


Hos dig har jag allt.

Vilken galen vecka det har varit, massa plugg hela tiden och mycket mer är det kvar. Men snart åker vi till Alanya och sen tar vi studenten, det är galet riktigt gaaalet!!
Julia kommer och hämtar mig om en stund, då åker vi Sandra och Isabelle till Borlänge och kekar på MAX , det gillar vi verkligen! (Y)
höörsheej :*

någon som hellre vill förlåta än fördöma oss.

ligger i sängen och kollar på 'how I met your mother' , kom hem från annika för en liten stund sedan. Det känns som om att den här dagen har varit trippppelt så långt som alla andra dagar jag varit med om, för jag har hunnit med så mycket. Vaknade upp bredvid Elindis, vi klädde på oss och kilade ner på stan och åt mat med Therese Emma och Jenny, efter det så spelade vi en serie bowling.. jag förlorade. Jag åkte hem och satte in alla bilder jag hade beställt hem i ett album, sen vidare till annika.


Gårdagen var också bajsrolig, chillade först med Elinda och Putte så pysslade vi fram på småtimmarna. Så hade vi hyrt en skräckfilm som vi slog på vid 2tiden, fyfan vilken film.. det var väldigt lätt att sova efter att ha sett den. Tur att jag hade Elinda och Harald :).  Nu ska jag dricka cola och äta pringles (Y)

höörsheej :*


du drömmer om något fint, jag ser du småler.

Idag har jag haft en "göra absolut ingenting"- dag, det har varit skit tråkit med jävligt skönT. Jag grät och grät och grät och GRÄT när jag kollade på Pearl Harbor, finaste pojkarna. Nu kollar jag på arn, ska snart gå ner till köket och göra langos MUMMS!
Det känns så otroligt tomt i huset utan mina värmlänningar, nu vill jag bara ha sommar så jag kan åka hem till Sunne.
höörsheej :*

Förälskelser är lätta att glömma, för en del är dom ett levebröd.

Just a small town girl, Livin' in a lonely world.

Helgen har varit helt fantastisk, träffat släkt från Skåne Värmland Stockholm och Göteborg. Blev en spontan utgång med Emma och Johan i fredags, och spel kväll med hela tjocka släkten på lördagkvällen. Hatar verkligen avsked, speciellt när jag vet att det tar ett tag innan vi ses igen.. Men jag och systeryster tog med oss alla Håkan skivor och satte oss i bilen, tog en lång tur och sjöng bort alla bekymmer..
nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på en film. mer bilder kommer sen!
höörsheej :*


ibland gör man rätt, ibland gör man fel.

hejsan hopppsan.
ligger i soffan och tårkar tårarna efter Criminal Minds.. Men det är tur att Mauro & Pluras kök börjar direkt efter, för då får man ett stort leende på läpparna på engång. Plura är ju bara för söt, hans mage är ju inte så ful den heller. Idag har jag beställt hem massa bilder och städat huset som en galning, jag har också målat min vänstra tumnagel med nagerlack. Nu ska jag fortsätta kolla på Mauro och Plura, sen gratta min Elefant på namnsdagen med lite filmmys! Grattis julia till körkortet! :D<3
hörrsheej :*


jag vill vara i stockholm med mina vänner och vara brun igen..


RSS 2.0