lovers are lonely

sandri all day long, film och matteplugg.
sen fick jag veta att vi ska på timo räisänen på torsdag :D får biljetten som en tidig 18års present!!  Bästa Sandri! <3


och i morron blir det Håkan Hellström för hela slanten! :D

give me fire

Gårdagen bestog av Borlänge och Sportbaren. Synd bara att inte ManU fick in ett mål, men i returmötet på hemmaplan då vinner dom!! Det kanske är dags att lära sig lite portugisiska också (Y)  Men nu vill jag i alla fall i säng, det blev inte mycke sömn i natt. Men i dag har jag i alla fall kekat på Kingen igen, börjar bli en ful ovana. Men det var mycket mycket trevligt, men kan det bli mycke annat i sällskap med Akka, Pungen och Ida :)
jag och Linni gick till Jenny en sväng efter maten, så jag kom precis hem därifrån.
Men nu måste jag verkligen lägga mig, blir upp i lagom tid i morron också. Ska möta upp Sandri för att sedan hjälpa henne med matten. vi höres!
Godnatter! :*

we are underground

idag har jag kommit över min rädsla för min gamla hästkrake, idag så sprang den faktiskt inte hejvilt ut i skogen (Y) men rida är fan inte min grej alltså, jag sitter ju bara och guppar.. men Stefan verkade ha stenkoll på de där. Hur söt får man vara egentligen, pratade hur lugnt som helst med hästen "idag är det jag som ska styra dig ". Bästa Stefan!
Sen på eftermiddagen så åkte jag och mor min och hälsade på mina kusiner och min sjukamoster. Mormor va där också, jag lyckades faktiskt lära henne att skriva sms.
Men nu är jag så trött så jag håller på att dö, klockan ringer tidigt i morron också för då bär det av till borlänge med jenny. Sen på kvällen blir det fotboll, ManU-Inter! vilken höjdar match!!
Vi synes, nattinatti! :*


viva la vida.

har precis kommit hem från jenny, så blir väl sängen nu. Ska ju upp tidigt och rida islandshästar med klassen, det ska faktiskt bli roligt. Men är dock lite orrolig med tanke på hur det såg ut förra gången..
Men gårdagen var i alla fall hur trevlig som helst, vi kekade langosh och kollade på melodifestivalen. Sen drog jag och sandri hem till hennes syster och var barnvakt. Vi kollade på 'patrik 1,5' super bra film!! 
Men nu ska jag bara lägga kameran på laddning sen blir det sängen med Harald. 
pusshejs!  

 1års jubeleum.


walk idiot walk

nu ska jag vara lite av en tråkmåns och lägga mig klockan 11 på en fredagkväll.
måste ju vara laddad inför morgondagen då jag ska laga mat åt några gratisätare ;)
nu ropar Harald, hörshej! :*

love is my drug

nu har det gått en vecka utan att jag skrivit nått, men vad gör det?
jag har varit rätt upptagen med plugg och vart på massa olika äventyr, pulkaåkning och roadtrips osv.
i morron är det fredag och det betyder lov, fy satan va skönt det ska bli. Se hhhhåkan, rida på islandshästar, åka till borlänge och massa annat skoj!! det blir suveränt!! :D
men nu ska jag lägga mig och drömma om mina män.
pussigull :*

ensam är stark, vilket jävla skit snack..


har precis kollat klart på denna snygging
som jag för övrigt skulle dö för!
och jag har skrivit klart svenska så jag är så glad!!
nu blir det sängen :*

ta mig till en stad utan saknad

är helt matt på skolan, måste skriva rapport till miljön och skriva en bokanalys på en bok jag inte läst. Men i morgon är det torsdag alltså bara en dag kvar till helgen. Som dock är helt fullspäckad med trevligheter! :) Syster kommer hem och det blir en supernajs allahjärtans dag med middag på kingsarms + fest med dom bästa! Så jag ska inte klaga, ändå mår jag piss av allt som händer nu. Jag orkar inte gå omkring och må dåligt längre..

det är tur att jag har dom bästa vännerna <3

I got you babe

ganska något mycke skönt att vara ledig idag må jag säga.
igår var jag ju som sagt på kalas hos mormor&morfar, och får jag bara säga att jag har dom sötaste små kusinerna någonsin. Herregud va jag älskar dom små liven det är helt sjukt! Vi fikade osv, så fick jag min nya tröja nerdregglad flera gånger om av Darius som råkade älska mina dumleklubbor. Plus att det senare fastnade masssssa katthår i när jag satt i fotöljen och myste med musse till 'mia och klara. For hem när klockan var lite över 9, då blev det myselipys med ssssandra&jennpow :) 'Olivia Twist & 'Troja bjöds det på. Jenny drog hem vid 1 men jag och sandra glodde på tvrutan tills klockan var närmare sex. Sov väl sisådär halvbra i en alldeles förliten soffa i ett svinkallt rum. Men jag får väl skylla mig själv, jag kunde ju lagt mig i min säng menmen..  Den lediga dagen har iallafall bestått av chips, godis och cola som frulle, massa tvtittande med bästa sandra , en kort promenad och biologiplugg..
Nu ska jag ta och läsa klart dom 40sidorna till provet i morron, men det tvekar jag starkt på att jag kommer göra. jag kommer säkerligen sluta i soffan med en skål kalaspuffar och en bra film.. som alltid!
pusspuss!


vi dör ju alla inuti.

ligger uppe i sängen, orkar knappt röra mig. Men mamma ropar nere från köket att jag ska hjälpa till och baka så jag får väl pallra mig ner. Vi ska snart åka upp till Skogsbo på kalas, min morfar fyller 58år idag :) Så man blir väl där stor del av kvällen, men det är alltid så roligt att träffa min galna släkt så det gör absolut ingenting.
I morron är man ju ledig också, men man måste plugga ändå. Äckel biologi :s Tack Gohde..
Men det är bara 2 veckor kvar till lov och det är 6 månader precis tills jag och jenny åker till Arlanda! :DD

men nu måste jag kila, hörs sen! :*


RSS 2.0