Publiken i bakersta raden Verkligen hatade mig till hälften av sina hjärtan.

trött och hungrig är jag. Men jag får nöja mig Eva & Adam :)
det kallar jag NOSTALGI!

För jag var full och jag var vilsen.

Livet mäts inte i hur många andetag vi tar,
utan i de stunder som gör att vi tappar andan.

Minnena står som ballonger på himlen.

WIHO, gissa vad som låg i min brevlåda idag då? JO SVENSKA TJEJER <3
nu ska jag städa med skivan på högsta volym.

you know you make me wanna shout.

sitter och lyssnar på Musikguiden i P3 men världens bästa Kristian Anttila. Snart ska jag lägga mig i sängen och kolla på alla Eva & Adam avsnitten, wie! Min kropp är helt slut efter en låång promenad med Annika och sen Bodypump med Sandra så sängen är sjukt frestande, men å andra sidan är Mr Anttila det också..

För när jag var nere var du alltid där för mig.


There Is Power In A Union.

Ska snart iväg och träna med Sandra, ska bli riktigt skönt att börja röra sig igen! Kom nyss hem ifrån mina kusiner, har settat barnvakt i några timmar. Vi satt och mös i soffan till Lotta på bråkmakaregatan, Darius blev så himmla avundsjuk på Lotta när hon flyttade till tant Berg och fick massa pannkakor. Gull, han började nästan gråta när jag sa att han inte fick flytta dit. Nej nu ska jag byta om och packa ner skor och vattenflaska.
Höörsheej :*

Vill inte ha ett honky tonk liv förevigt.

Ibland skäms jag så oerhört mycket över att vara svensk, jag förstår verkligen inte vad folk tänker med.. men nog om det.
Jag varit så där dålig igen, men jag jar verkligen haft fullt upp. Borlänge och Västerås, fotboll, middag hos mormor, allsång, valvaka och massa mera.
Idag har jag verkligen chillat, men i morgon börjar allvaret för jag och Sandra har köpt 6månaders kort på ett gym! Haha jag undrar hur det ska gå? Kvällen har iallafall bestått av massa mys med Sandra och Isabelle, I LIKE IT! Nu ska jag invänta Cold Case :)
höörsheej :*

Start your own revolution.

Idag har jag åkt fram och tillbaka till Öret med sötaste Linnéa. Vi dunkade julmusik så nu har jag julstämmning och det är bara 100 dagar kvar till julafton, WIIE!! När vi kom hem blev det tacosbuffe på Star, ogotttt! Jag är fortfarande super mättish. Nu ska jag kolla på The Back-Up Plan.
Höörsheej :*

En dag till, en dag till.

jag går inte isär när jag går med er!


vi två är saknade till havs.

sitter och lyssnar på Håkan Hellströms nya singel, lika jävla underbar som alltid! Inte långt kvar tills jag får se honom igen, längtar som en galning!
Har inte varit hemma på hela dagen, först stan och lyssnade på Jocke sen hem till Jocke och Hanna på en fika, sen direkt till sandra på massa chill. Fullt upp hela dagen, men det gillar jag!
VÄRLDENS BÄSTA!

SKISSER FÖR SOMMAREN


you don't really care for music do you.

Nu har mina vänner lämnat mig och mitt hus, ska vänta tills moris kommer hem från jobbet sen ska jag nog lägga mig i sängen och kolla på lejonkungen. Perfekt avslutning på en perfekt dag!

Tre av mina favoriter med Julian. LYSSNA!

Sagor för barnen som är som du.

Nu är jag hemma igen, Annika åkte nyss hem och skulle byta om. Vi ska nämligen äta tacobuffé på star ikväll med Sandra och Isabelle, fira Annikas körkort! Men dum som jag är köpte jag två ostburgare på donken för ett tag sen, så jag hoppas att hungern kommer tillbaka till halv 7. Spelar Julian Casablancas just nu och njuuuter, men ska väl snabba på lite, Akkka kommer och hämtar  mig om en timme..
Höörsheej :*

I miss you, miss you.

Nu ska jag ner på stan för lite avskedsfika för världens bästa Julia Grufving som ska spendera en låååång tid nere i Australien. :( Efter det blir det mys med ssssandri. GRATTIS ANNIKA TILL KÖRKORTET!! :D:D

You're still very lovable.


Sitter nere i köket och lyssnar på Bon Iver och saknar min lilla Linnea Lindberg.

I've crossed the ocean for a heart of gold.


jag ligger i sängen, hostar och snorar.. Lite jag önskar att jag va utomlands nu, tillbaka till solen och värmen. Men det får nog vänta ett litet tag till. Nu ska jag iallafall ta en alvedon och lägga mig i soffan och kolla på nån bra film.
Höörsheej :*


Den här världen är gjord av trubbel.

Har precis kollat på 'lite sällskap', man kanske skulle ha sökt in till det? Jag blev så kär i den där söta gubben som bodde med sin bror , synd att han lite för gammal för mig.. Det fick mig att undra hur jag kommer bli när jag är gammal, men en sak vet jag iallafall och det är att jag alltid kommer ha min syster och hon kommer alltid ha mig. Framtiden får visa vem det blir som får ta hand om den andra.


Världens bästa storasyster <3


Heaven can wait we're only watching the sky.


HAHAHA, alltså fyfan va jag älskar OC och speciellt detta!!

livet före döden.


KRISTIAN ANTTILA <3

Alla ska i jorden.

Gårdagen var så gott som perfekt. Thai hos Jocke och Hanna, fick träffa lilla Ellen, sen fest med bästa släkten! Idag mår man som man förtjänar.. Men eftersom att jag både kramade och pussade Stefan Sundström så jag vandrar i princip på moln! Han är så där gubbsnygg, precis som det ska vara :) nu måste jag plocka upp lite på rummet..
höörsheej  :*

Now I'm a jealous guy with aches babe.

Ligger i sängen och kollar på Beverly Hills och efter det ska jag ner på stan med sssandri och ta en fika. Efter det ska jag nog träffa Annika en sväng och ikväll kommer mina Värmlänningar (Y). Toppen dag! Så det kanske är dags att ta sig ur sängen och in i duschen?
höörsheej :*
 
Hur snygg kan man bli!?

They say we're young and we don't know.

nu har en hel dag gått förbi igen, och jag kan väl inte direkt påstå att jag gjort nått vättigt? Jag har ätit lite choklad, som jag egentligen inte tycker om. Så har jag gjort den mest perfekta familjen på Sims, önskar på riktigt att jag levde där. Alla tjejer i min sims värld heter Matilda så är dom tillsammans med alla snyggingar som finns i den riktiga världen. När jag skulle förklara det för mamma tyckte hon att jag va konstig.. 
höörsheej :*

Göteborg 2010. Världens bästa Annika Jönsson <3

bara knas när de nämner ditt namn.

idag har jag inte gjort någonting alls, bara legat i sängen och kollat på alla underbara serier på TV. Men nu kom moris hem med min Thai mat.. Efter det ska jag se på Vampires Suck :D
höörsheej:*

I ain't gonna be just a face in the crowd.

Nu har jag bestämt mig, innan jag dör ska jag bestiga Kebnekaise! Men just nu ska jag kolla på Jims Värld och kanse träna lite i sömnen? Kan behövas JA. h3h3 GOD NATT!
höörsheej :*


My sweetest one, She's the one that I adore.


En rolig tid i mitt liv. En bra tid i mitt liv.

Vem bryr sig om ditt 90-tal?

städa städa varje fredag också varje juuuul, det tycker jag är kul! jag har städat idag, trots det inte är fredag eller jul. I helgen kommer mina älsklings värmlänningar på besök, det ska bli så UNDERBART! :D nu ska jag kolla på time out.
hööörshej :*


RSS 2.0