jag vill ha dig nu som jag hade dig förut.

kalas idag för lillpluppen Samuel, inte för att han är särskilt liten längre men ändå. Fick mest springa runt och jaga en liten kille som vägrade sitta still, och när han väl gjorde det så skulle han skåla med varenda människa. Nu ska jag kolla på en film som jag fick låna :) haha kul inlägg....   blir roligare i morgon, jag loovar!!
höörsheej!:*


I keep you on my mind both day and night.

ligger i min säng och lyssnar på guden johnny cash. 
är helt slut efter en dag som denna, paintball säger väl allt? Jag har en fet bula på huvudet och ont i läppen, klarade mig dock från blåmärken tillskillnad från vissa andra! Grymt kul var det i alla fall och de ska verkligen göras om!!  kondom..
höörsheej:*

 


ibland är en lögn det finaste man har.

jag är så arg, så jag vet inte vart jag ska ta vägen... !!
eller jo det vet jag ju, jag ska hem till min älskade ssandri på myskväll, vi ska dricka julmust och äta pimpim. Hon lämnar mig på onsdag för sin pojkvän.... :( menmen, jag har ju mina WAC vänner :D nu ska jag hoppa på min bettan och fara i väg. höörsheej:*

nu fick jag ett sms att vi ska äta ost och kex också! :D

Cut out all the ropes and let me fall.

Gårdagen var verkligen super treevlig! Synd bara att vi inte hann rulla ner för månsbobacken. men som sagt det blir många fler gånger!!! Just nu vill jag bara ligga i soffan och bli ompysslad av linnéa till Bon Iver. Som jag dessutom nu inte kan sluta lyssna på. Men nu måste jag städa upp på mitt rum, hade sov besök av 3 söta vänner i natt. De gillar vi skarpt! men nu ska jag bädda rent i min säng och sen invänta Criminal Minds reprisen och dregla sönder till Matthew!
höörsheej! :*


I've learned my lesson, that stupid question.


jag älskar den här bilden, den är ful och konstig.
är jag taggad tills i morron? JAA! bra matilda.
nu ska jag åka till jobbet, kuuuuuul.
höörsheej:*

som skuggorna från små grå lätta moln.

i morron är det lov och de ska bli såååååå skönt! på lördag blire röj fest med kenny starfigher. jag ska va WAC, alla ska va WAC. jag måste typ keka upp mina chips och dricka upp min trocadero, de är uppladdningen till ivalet (Y). h3h3.. juste, förlåt matthew på söndag ska jag dregla! Nu ska jag och Harald sova, eller kolla på 2½ män!
höörsheej :*


Än fanns det tusentals tårar kvar.

jag älskar svenskaprov som handlar om massa nyttiga saker som man kommer ha sån stor användning av i livet.. tjenna snyggbellman & porrlinné. tillbaka till böckerna, känns som om det kommer bli en låååång natt..
höörsheej :*


skiten bara känns

det skulle bli för tomt om ingen fanns där som värmde mig i natten
men jag skulle aldrig ha tålamod nog att bli förstådd ingen känner mig så väl som du
jag skulle fastna i min ensamhet igen om du lämnade mig nu.

nu ska jag ta en gubblur.
höörsheej:*


jag älskar dig så mycket att jag hatar mig.



mina tankar och minnen står mig upp i halsen.


efter denna kväll med ssssandri, har jag fått vääärsta julkänslan!! jag vet att det är ganska långt kvar, men det är väl bra att vara ute i god tid? Så i morron åker min ljusstake fram! :D mamma får säga vad hon vill! men nu ska jag nog sova, för mina ögon svider.
jag tror John Blund är lite sugen på mig..
höörsheej:*


Du har betalat din skuld för att klara dig.


nu verkar det inte som om jag kommer få vara ful(l) och äcklig i år.. :(
jag som saknar min kundvagn med tre hjul, jag saknar våran skylt!
nej nu ska jag göra nånting, vet inte vad men nånting kommer jag väl på..
höörsheej:*


Don't ask no questions, don't ever tell no lie.



har haft en sjukt trevlig kväll med dessa ganska väldigt ostörda människorna.
jag vill smaka din pappa, mummaaaaa. nu har jag träningsverk i min mage :(
nu blir det film och sängen med Harald (min söta elefant),
höörsheej :*


never seen the light of day.


jag vill cykla till fors och bada naken.
men tyvärr måste jag ut i kylan nu, skolan väntar..
höörsheej :*


jag tror stenhårt på din plan.


Ja, lisa!

allt som vi gjorde den stunden vill jag göra om.



Honey I love you, like the summer falls.

hoppas att alla jävla äckel danska dör en plågsam död. fula är dom också, usch!! Domaren var förjävlig också.. Svårt att vara på bra humör när inte Sverige kommer till VM, men nu kommer i alla fall Portugal vidare så lite glad är jag, fast ytterst lite.. jag återkommer när jag är lite gladare! Lars Lagerbäck i mitt hjärta, det var inte ditt fel! <3
höörsheej:*

 


Fade away, maybee tomorrow or maybee today.

Tror aldrig att jag fått så många komplimanger som igår, det va riktigt kul! Kom hem vid halv3 och slog på en film, men slocknade på dirren. Idag står det fotboll och öl på mitt schema, med världens bästa sssandri. Det gillar vi! Hoppas bara att sverige vinner, annars är mitt liv förstört.. Så heja SVERIGE!!!!!! nu ska jag duscha, hehe.
höörsheej:*

blondmatilda i bilen från Råsunda, det gillar vi!!!


någon dag är jag din jakttrofé som du övergav.

wiho, nu är det helg. Vill bara lägga mig i sängen och mysa. Men det går dock inte idag, ska snart kila iväg och jobba. man tackar inte nej till lite pengar (Y) Syrran kom hem idag också! :D hihi , nej nu ska jag gå ner och keka lite mandariner, för de tycker jag om!
höörsheej:*


all I needed was the love you gave.


ibland måste man bjuda på sig själv.
godnatt världen, nu ska tant matilda sova.
höörsheej :*

jag tar allting på lek även en hemlighet.

wac eller owac, det är frågan?
skola, mys med små kusinerna, svenska uppsats. Nu gäller det bara att plugga på historian på 150sidor. Prov i morron så det är bara att kämpa på! Sen är det äntligen helg , det gillas!! :D men än så länge är det torsdag och de betyder CRIMINAL MINDS!! :D
höörsheej:*

han är inte lik nån ful fågel..


Vi är förlorare, vi två, sen vi var 17 år.

även fast jag nyss köpt en ny kamera suger jag stenhårt på att ta bilder, därför tänkte jag slänga upp lite gamla bilder. för dom har jag typ en miljard av :o






ibland saknar jag mitt blonda hår :(
nu ska jag kolla på tv, och äta macka!
höörsheej:*


nu vet jag vad mina läppar är till för.


TÖNTARNA.




sandrasäll&juliagrufving i mitt hjärta :)
nu ska jag lägga mig i sängen och drömma om någons pappa..
höörsheej:*

G I joe är gästbloggarN todayxz

Hej alla bloggnördar!
What's up?
Vi har nyss ätit lasange och fika så min magsäck är som en fylld luftballong nu känns det som. Typ uttänjd som ett koarsel som precis har klämmt ut en pitatelboll. Hihi då vet ni det, tyckte att det var viktigt att förmedla det så att ni kan lära er av mina misstag;) det kanske det bloggar är till för egentligen? Nu är klockan sex. Ni vet alla vad det innebär. Ekot!
Man kan äta lök för pengar! bara så att ni vet.
hiiihihi biotime nu, byebye.

pay no mind för ingen kan vilja ha dig mer än mig.

matteprovet klart, nu är det bara svenska uppsatsen och historiaprovet kvar.. Har kalasat för pappsen hela dagen, kekat så mycke fika så jag är alldels rund om magen. Vilket kanse är passade med tanke på vad jag och Linnéa ska göra i skolan på torsdag, höhö!
nu ska jag kolla klart på roast på berns och dricka trocadero,
höörsheej :*


Om du vill ha mig, nu kan du få mig så lätt!

Åh jag blir så ledsen när jag tänker på att jag inte kommer få se håkan på evigheter. Sitter och kollar på massa klipp på youtube och gråter floder, hans texter! Det är tur att hans musik aldrig kommer försvinna! Jag va 10år när jag såg honom första gången, jag hoppas jag är över 50 när jag ser honom för sista!
HÅKAN HELLSTRÖM, DE ÄR KÄRLEK FÖR MIG!


det finns inget bättre!

Inget att försvara, jag gav upp för länge sen.

Idag verkar det som om alla pluggar&städar. De har jag försökt haka på , men matteplugg är så sjukt drygt.. Men ner med ansiktet i böckerna igen, matteD prov i morron. Jippi!


lend a hand in return for grace.

som jag ska tidigare var fre-lör lätt bland dom roligaste dagarna i mitt liv. Jag och Isafisa sov hos JullanG som var ensam hemma i sitt gaalet snygga hus, det bjöds på 3 rätters middag som va helt fantastisk!! Vi förfyttade oss till soffan där det blev idol och massa gott, efter det bestämde vi oss för att basta vilket senare ledde till ett snabb dopp i poolen som svinkall!! Men är man WAC så är man, höhö. Vi la oss i Jullans säng och kollade på björnbröder, sen blev vi helt utslagna så vi bestämde oss för att gå och lägga oss.

Vi gick upp och kekade frulle, gjorde oss i ordning och la oss i sängen för att kolla på Taken innan det va dags att åka till bussstationen. 1,40 timmes bussresa till borlänge var inte dirre kul, de va en unge som skrek verkligen heeela tiden.. men sen var det i alla fall dags för Lazerdome, fan va kul det va helt sjukt:D de ska vi lätt göra om väldigt snart! När vi var klara med spelet upptäckte vi att det typ spöregnade ute och de va bajslångt till kupolen när vi planerade lunch/middag. Så vi liftade med världens gulligaste tjej, 7 pers i en pyttebil. Såna människor gör en verkligen glad :) I kupolen kekade vi i alla fall, blev även lite shopping. Sen var det dags att åka tåg hem till Avesta. Orkar inte skriva upp alla citat och roliga komentarer, men ni kan ju bara tänka er hur det va när man umgicks med Julia&Linnéa...
oj va mycke jag skrev, nu kommer det i alla fall lite bilder!


finns massa fler bilder, men orkar inte lägga upp dom för nu ska jag kolla på film.
tack för 2 toppen dagar , pusss på mina galna brudar!
höörsheej :*


I don't get to hold him tonight.


jag nog aldrig haft så roligt som dom här två dagarna. 
Ska berätta mer sen, men nu ska jag kolla på min Ola :)
höörsheej :*

I mitten av en Hurricane.

nu är Turkland resan bokad och klar, jag fick 20 spänn av bosse, Darius har tryckt i mig massa godis, och nu sitter jag bara här och njuter av världens bästa HåkanHellström!!
LIVIN' THE DREAM

min lilla prinsessa

RSS 2.0