när allt annat här är falskt och fel.


jag har jätte ont i armen tack vara sprutan. Så nu ligger jag i sängen och tycker synd om mig själv. tänkte att ni ville veta det, nu ska jag sova i min nybäddade säng!
höörsheej :*

jag hör fortfarande hur havsvindarna blåser..


jag gillar inte att bada i hav, men nu önskar jag att jag låg i ett igen. mallis08 ett minne blott. nog för att jag gillar sällskapet mer på den nedre bilen, men snön och jackorna kan åka bort. då blir jag nöjd, hjälmarna kan stanna på, vi va söta i dom.
höörsheej :*


I don't think about the hard times, but of you.


jag förlorade på en munk-tävling idag. fast min moster slickade först. mormor var nära att bli diskvalifiserad när hon var nära på att dricka kaffe. mamma försvann nånstans i mitten. mina små kusiner vann så klart, som alltid! men nu ska jag och Harald kolla på film :)
höörsheej :*

Ett hjärta har alltid rätt.



PUSSS!


Vi är förlorare, vi två, sen vi var 17 år.

skjutsade nyss hem jenny på min superbike. Jag cyklade utan både hjälm och reflex, en lastbil stog på lidl parkeringen, jag kissade nästan på mig (av rädsla alltså, inte för att jag va kissnödig). Nu blir det att glo lite tv sen söve tillsammans med min man Harald, han har en jätte stor snabel!
höörsheej:*


Loving you makes life worth living!










No matter what you say, I'm not afraid.


Way away, away so you can see
How it feels to be alone and not believe.


Jag hugger i sten.


jag ska bli nunna i linnéas hus!
jag hatar kemiB och killar.
Zlatan också. men inte Allbäck.
höörsheej :*

I'm just too far from where you are.

det var ett tag sen jag bloggade nu, Men jag har i alla fall haft det super kul med världens bästa människor!! idag var jag uppe hos mormor&Hasse och firade farsdag, det var fullt hus med dryga/söta ungar. Nu ska jag plugga lite kemi sen sova med Harald :)
höörsheej :*



RSS 2.0