we're all gonna die.

har inte vistas ute på flera dagar, kan bero på att jag är helt fast vid True Blood eller att jag inte tål solljus?.. Har iallafalll tagit en pause i vampyrvärlden nu och kollar på bästa timo, skapligt läcker varelse han är. MUMS! men nu ska jag chilla med min lilla moris,
höörsheej :*

I wanna do bad things with you.

ibland önskar jag verkligen att vampyrer fanns på riktigt!
nu ska jag fortsätta dregla, höörsheej :*

Living just to find emotion.

det blev middag på vega med världens bästa sssandrii och sen vidare till hennes systers stuga ute vid nävden. Vi hade det super trevligt, busade med Thea och käkade massa jordgubbar. Nu ska jag snart sova, ska upp och chilla i julias pool i morron men först lite Criminal Minds :)
höörsheej :*

Here comes a feeling you thought you'd forgotten.

Tänkte sova ut riktigt ordentligt idag, med tanke på att jag inte har gjort det på flera veckor. Men så blev det inte, istället följde jag med Darius till sjukhuset. Kom nyss hem där ifrån och nu ligger jag nere i min svala källare och bara njuter. Om några timmar ska jag hem till ssandri och chilla, det gillar vi!
höörsheej :*

I am lost, those were the days.

det känns som om det är dags att ta tag i min blogg igen. Jag glömer liksom bort allt jag gör så fort, så det är så bra att kolla tillbaka här. Så det är nog bäst att jag skriver att jag hade det underbart i Göteborg förra veckan, det va verkligen BÄST! P&L var inte så dåligt det heller :D men nu ska jag kolla på Criminal Minds och njuta av en kall burk cola (Y)
höörsheej :*

RSS 2.0